• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 12:38 GMT +2, 2007. február 8.

Pál Edit Éva
MINDEN IDŐK LEGRONDÁBB SPORTOLÓI
Imádjuk a bulldogpofájukat


Van, aki Shrek becenévre hallgat, és olyan is akad, aki Jar Jar Binksre hasonlít. Rondák, de mi, nők mégis szeretjük őket. Mert annyira csúnyák, hogy az már szép.


HIRDETÉS

Nyolc futballista és két bokszoló került be a minden idők legrondább sportolója top tízes listájába. Többnyire angolok: a Onepoll közvélemény-kutatása során 4000 sportszerető, főleg angol nőt kérdeztek meg arról, hogy kit tartanak minden idők legcsúnyább sportolójának.Wayne Rooney, a Manchester United csatára, aki mellesleg az angol válogatott tagja is, mérföldekkel vezeti a listát: a nők 34 százaléka szavazott arra, hogy ő a legrondább. Mégis, mi szépet találhatunk benne? Eksölli, a ruháját: a Shreknek is becézett Rooney hatodik helyezést ért el a Champions League magazin által közzétett legjobban öltözött sportolók listáján. Ann-Sofie Back divattervező találóan fogalmazta meg, mi tetszik nekünk benne: „Imádom a bulldogpofáját és a csillogó vörös arcszínét”.
2. Peter Beardsley

Az egykori angol középpálya erőssége, aki megfordult a Premier League több nagycsapatánál is, még mindig megdobogtatja a nők szívét, 12 százalék voksolt rá, holott még 1999-ben visszavonult. Imádnivaló a kisfiús haja, a mosolya, egyszerűen bájos jelenség. És még az alkoholt sem szereti – nem jön be az íze neki.3. Ronaldinho

Legendás szépségéről ódákat zengenek. Sokan kísérteties hasonlóságot véltek felfedezni közte és a Csillagok háborújából ismert Jar Jar Binks között. Bár a képen nagyon csapzott a haja, és ha mosolyog, a ló nem venné el tőle a kockacukrot, mi mégis leltünk valami szépet a Barcelona csillagában: a bankszámlájában gyönyörködhetnénk napestig.4. Peter Crouch

Az értelem szikráját nélkülöző, réveteg, vizenyős tekintetet szeretők minden bizonnyal rajonganak Crouchért. S bár elsőre nem látszik, rengeteg jó tulajdonsága van: férfiasan szögletes vonások, áttetsző hófehér bababőr, egészséges műfogsor. Szeretjük.
5. Ricky Hatton

Ki mondta, hogy csak az arcot kell figyelni? Hattonnak, az angol kisváltósúlyú bokszolónak bizonyára csodaszép deltás háta van. Nem is célszerű, ha az arcára figyelünk elsősorban, hiszen azt szinte minden meccsen átplasztikázzák. Ismerjük fel őt inkább a kiváló belső tulajdonságairól, úgymint: szívósság, vasakarat, vasököl! És még egy jó tanács: ne jegyeztessük el magunkat vele, mert ha a jeggyűrű az ujjára került, megeshet, hogy ringben fogja érezni magát.
6. Boris Becker

Gyerekkorában biztos édi volt a csodagyereknek tartott világhírű háromszoros wimbledoni győztes teniszező. A vörös színű szakál érdekes kontrasztot alkot a zöld szemekkel.
7. Paul Gascoigne

Beardsley-vel ellentétben már az alkoholt is kedveli. Az angol válogatott egykori vezéregyénisége olyan, mint egy aranyos napos csibe: tágra nyílt szemek, nedves pihék a fejtetőn. Hogy mégsem csibe, arra csak csillogó fülbevalója emlékeztet.
8. Luke Chadwick

A Stoke City 26 éves angol középpályásának a bársonyos füleibe szerethetünk bele, de az aranyos fogszabályzója, bozontos szemöldöke és hattyúnyaka is megkapó látvány.
9. Prince Naseem;

Szexi bokszoló aranybarna bőrrel és még hercig is. Kell ennél több?
10. Martin Keown:

Az angol válogatott védőjeként két VB-t is végignézett a kispadról az ordító oroszlán. Szelídítsük meg.
Aki nem került be a topba, mert az angol hölgyek figyelmét valószínűleg elkerüli a román kosárlabda: a 2 méter 35 magas, hormonzavarokkal küzdő Ghiţă Mureşan bizonyára előkelő helyezést szerzett volna a legrondábbak között.

Futottak még:

  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 226
A teljes felszabadultság 537
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 155
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 39
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS