• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 18:27 GMT +2, 2006. október 30.

szerk.
ERDÉLY SZÉPE
15 gyönyörű lány – de ki a legszebb?


A Krónika és a Transindex olvasói közösen dönthetik el, ki legyen a Miss Krónika - Erdély Szépe 2006 közönségdíjazottja. Szavazz most!


HIRDETÉS

Van észrevételed?
<br />
Szólj hozzá az oldal alján!Van észrevételed?
Szólj hozzá az oldal alján!
A buli november 11-én lesz, szokás szerint a marosvásárhelyi sportcsarnokban. A részletes programot később hozzuk.
A közönségszavazást november 10-én 12.00-kor zárjuk.
a szavazás végeredményea szavazás végeredménye1. ADORJÁNI ILDIKÓ

ADORJÁNI ILDIKÓADORJÁNI ILDIKÓ


19 éves

Lakhelye: Havad
A kolozsvári Babeş–Bolyai Tudományegyetem bölcsészkarának magyar-francia szakos hallgatója. Játékos, gyerekes, mosolygós, ugyanakkor céltudatos és kitartó. A kedvenc színe a rózsaszín. Szabadidejében szívesen foglalkozik gyermekekkel, olvas, sétál vagy zenét hallgat. Vágya, hogy műsorvezető legyen.
Szépségversenyen eddig nem vett részt, mert nem volt hozzá elegendő bátorsága.
Magassága: 1,69 cm, testsúlya: 52 kg
Méretei: 85-65-85


2. BARTA KATALIN

BARTA KATALINBARTA KATALIN


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Középiskolás, 11. osztályos tanuló. Kedvenc sportága az atlétika. Idén részt vett AZ ÉV ARCA szépségversenyen, ahol különdíjat nyert. Azért jelentkezett a Miss Krónika szépségversenyre, hogy tapasztalatot szerezzen.
Magassága: 1,68 cm, testsúlya: 51 kg
Méretei: 88-61-90


3. BARTUS RÉKA

BARTUS RÉKABARTUS RÉKA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló társadalomtudomány-intenzív angol szakon. Imád sportolni, és bármilyen sportágat kipróbál. A divattervezés is érdekli. A tavalyi Miss Krónika Erdély Szépe versenyen elnyerte a Marosvásárhely Szépe Díjat. Számos fotózáson és divatbemutatón vett részt. Szerinte „a versenyre való felkészítők a legszebbek”, ahol barátságok alakulnak. Számára a verseny jókedvet és szórakozást jelent.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 55 kg
Méretei: 89-63-90


4. BORBÉLY BEÁTA KINGA

BORBÉLY BEÁTA KINGABORBÉLY BEÁTA KINGA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló könyvelés és közgazdaság szakon, szabad idejében pincérlányként dolgozik. Barátságos, beszédes, törekvő, céltudatos ember. A gimnáziuma gólyabálján szervezett szépségversenyen a 3. helyet nyerte el. Idén részt vett a Miss Marosvásárhely szépségversenyen, ahol elnyerte a Miss Mures.ro díjat. Reméli, hogy a Miss Krónika versenyen nem lesz irigykedés a versenyzők között, hanem szoros barátságok alakulnak ki.
Magassága: 1,74 cm, testsúlya: 57 kg
Méretei: 85-65-95


5. FAZEKAS ADRIENN

FAZEKAS ADRIENNFAZEKAS ADRIENN


19 éves

Lakhelye: Szatmárnémeti
A Babeş-Bolyai Tudományegyetem közgazdaság-német szakának első éves hallgatója. Versenytáncos. 2005-ben részt vett a Miss Szatmárnémeti szépségversenyen, ahol első lett.
Magassága: 1,74 cm, testsúlya: 50 kg
Méretei: 87-59-87


6. FEJÉR ZSUZSA

FEJÉR ZSUZSAFEJÉR ZSUZSA


21 éves

Lakhelye: Csíkszentmárton
Román-angol szakot végzett, de nem dolgozik a szakmájában. Szeret korcsolyázni, motorozni, olvasni, tornászni. A tavaly részt vett a Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, ahol különdíjat nyert. Az idei versenytől azt várja el, hogy „olyan jó legyen, mint a tavaly.”
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 52 kg
Méretei: 84-60-90


7. GÁSPÁR SAROLTA LILLA

GÁSPÁR SAROLTA LILLAGÁSPÁR SAROLTA LILLA


18 éves

Lakhelye: Szilágysomlyó
12. osztályos tanuló a Simion Bărnuţiu Gimnázium humán szakán. Szeret táncolni, sportolni, utazni, felfedezni a világot, zenét hallgatni. Részt vett a tavalyi Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, de nem nyert helyezést, ezért idén is szerencsét próbál. Számára a versenyen való részvétel tapasztalatszerzést jelent, illetve ismerkedést a szépségszakmával.
Magassága: 1,75 cm, testsúlya: 54 kg
Méretei: 85-63-85


8. ILEANA BIANCA

ILEANA BIANCAILEANA BIANCA


22 éves

Lakhelye: Csíkszereda
Foglalkozása: körömépítő.
Hobbijai: úszás, hódeszkázás, sízés, lovaglás. Számos divatbemutatón és fotózáson vett részt. Szépségversenyen még nem indult, de úgy gondolja, hogy érdemes megpróbálni.
Magassága: 1,80 cm, testsúlya: 55 kg
Méretei: 90-62-91


9. JAKÓCS ÁGNES

JAKÓCS ÁGNESJAKÓCS ÁGNES


18 éves

Lakhelye: Székelyudvarhely
12. osztályos tanuló humán szakon. Angolul, németül és japánul beszél. Nyolc éve versenyszerűen atletizál, emellett aerobikot oktat. Szabad idejében szívesen rajzol szénnel, főleg női portrékat. Szeret táncolni. 2005-ben részt vett a Miss Krónika Erdély Szépe versenyen, ahol második helyezést ért el. Reméli, hogy az idei verseny jó hangulatban telik majd.
Magassága: 1,68 cm, testsúlya: 53 kg
Méretei: 82-60-90


10. KOPACZ BORÓKA

KOPACZ BORÓKAKOPACZ BORÓKA


17 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
11. osztályos tanuló társadalomtudomány-intenzív angol szakon. Szeret teniszezni, olvasni. Eddig elért eredményei a szépségszakmában: 2004 Év Arca – különdíj, Miss Marosvásárhely – II. hely, Miss Mures.ro – I. hely, 2005 Miss Krónika Erdély Szépe – különdíj, 2006 Év Arca – II. hely. Divatbemutatókon is részt vett, és hostesszkedett. Reméli, hogy az idei versenyen is jól fogja érezni magát.
Magassága: 1,82 cm, testsúlya: 64 kg
Méretei: 87-63-90


11. MOLDOVÁN KINGA ERIKA

MOLDOVÁN KINGA ERIKAMOLDOVÁN KINGA ERIKA


19 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Első éves joghallgató a Petru Maior Egyetemen. Kiskorától szereti a divatbemutatókat, divatlapokat, szépségversenyeket, és mindig reménykedett, hogy neki is lehetősége lesz hasonló jellegű eseményen részt venni. Szeret táncolni, kirándulni, zenét hallgatni. Reméli, hogy a verseny jól sikerül majd, és felejthetetlen élmény lesz számára.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 56 kg
Méretei: 86-66-90


12. SZAKÁCS ORSOLYA

SZAKÁCS ORSOLYASZAKÁCS ORSOLYA


20 éves

Lakóhelye: Marosvásárhely
Jelenleg II. éves hallgató a Dimitrie Cantemir-egyetemen, ahol könyvelést és közgazdaságtant tanul. Az angol, német, spanyol nyelvet beszéli. Hobbijai: festészet, táncolás, kirándulás, úszás, teniszezés.
Modelltanfolyamot végzett, de eddig nem vett részt szépségversenyen. Ez az alkalom kihívás és megpróbáltatás lesz számára, amelyből önbizalmat is nyerhet.
Magassága: 1,66 cm, testsúlya 47 kg
Méretei: 86-60-86


13. SZILÁGYI KINGA

SZILÁGYI KINGASZILÁGYI KINGA


18 éves

Lakhelye: Kolozsvár
12. osztályos diák matematika-informatika-intenzív angol szakon. Szeret sportolni és sport témájú könyveket olvasni, rajzolni, vásárolni. Eddig még nem vett részt szépségversenyeken. Reméli, hogy a versenyen sok lánnyal köt barátságot, és kellemesen tölti el az időt. Bízik abban, hogy a zsűri igazságosan dönt majd.
Magassága: 1,72 cm, testsúlya: 64 kg
Méretei: 100-64-92


14. TÖRÖK VIRÁG

TÖRÖK VIRÁGTÖRÖK VIRÁG


23 éves

Lakhelye: Marosvásárhely
Szakmája varrónő, de nem ebben dolgozik. Nyílt személyiség, szeret emberekkel ismerkedni, szereti barátai társaságában tölteni szabad idejét. Hobbik: kirándulás, zene, tánc. Eddig nem vett részt szépségversenyeken. Reméli, hogy jól fogja érezni magát a többi versenyző társaságában, és tapasztalatot szerez.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 50 kg
Méretei: 92-63-90


15. VLĂDĂREAN VANESA

VLĂDĂREAN VANESAVLĂDĂREAN VANESA


16 éves

Lakhelye: Szatmárnémeti
10. osztályos tanuló a szatmárnémeti képzőművészeti gimnáziumban. Angolul, franciául, olaszul beszél. Hobbik: tánc, festészet. Eddig elért eredményei a szépségszakmában: második helyezés a Miss Szatmárnémeti Gólyabálon.
Reméli, hogy szép és érdekes élményben lesz része a Miss Krónika szépségversenyen.
Magassága: 1,70 cm, testsúlya: 58 kg
Méretei: 90-62-95


  • Megosztás:
HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

64. Scbrpablo
2007 december 6 14:03 Replikázok

A véleményem az, hogy óriási bátorság kell ahhoz,hogy valaki elinduljon egy ilyen versenyen.Az én szememben mindegyik lány szép,és így ahogy van győztes.Csak remélni tudom, hogy a későbbiekben megmarad mindaz a tisztaság és szépség, amit az erdélyi magyarok,és ezek a lányok képviselnek.
Sajnos Magyarországon ez már a múlté.Lásd média...

63. Sipos Katalin Győr
2007 október 18 11:33 Replikázok

Kopacz Boróka a legbájosabb, a legtermészetesebb, a legszeb!!!

62. Lorincz Hunor
2007 október 2 18:33 Replikázok

Szerintem Boroka a legszebb!!!

Ha latogatod ezt az oldalt boroka, es meglatod es meglatod ezt az uzzit , akkor irjjal nekem emailt mert szeretnem folvenni veled a kapcsolatott!

Nem hinnem hogy meg emlexel ram , mert mar reg talakoztunk , egy evben es egy nap szuletunk mindketten :)) ! GyergyoSza`rhegyi vagyok nem tom emlekszel-e meg de mind1 , ha igen akkor irj emailt !! Na legy jo es vigyazz magadra !!! SOK SIKERT!!!! *lorinczhunor@freemail.hu

61. Fernandez
2007 július 6 21:51 Replikázok

szep vagy

60. angyalka
2006 december 18 21:38 Replikázok

Közönségszavazás?Ez helyes dolog,de akkor szabjuk meg,hogy mire is szavazunk?A legjobb technikára,a legvastagabb sminkre,a legfestettebb hajra,vagy a legbájosabb lányra?15 jelölt van,ebből mindössze 5-nek van festetlen,természetes(hú de kényelmetlen ez a szó,nem igaz?..)haja,és 2 LÁNY JELENIK MEG ERŐS SMINK NÉLKÜL.Elgondolkodtató arányok.És ezek közül akarjuk kiválasztani Erdély legszebb lányát??Mind szépek vagytok.Csak ha valaki lemosná rólatok azt a sok színt,leültetne a fűbe vagy egy babazsúr közepébe,lefotózná az első reakciót az arcotokon és föltenne ide,akkor talán lenne jogunkban állna dönteni,hogy ki Erdély legbájosabb teremtése.így csupán egy újabb nevetséges és igazságtalan játék vak és büszke résztvevői lehetünk...Start...

59. angyalka
2006 december 18 21:12 Replikázok

Elnézegetvén a képeket,fokozatosan növekedik az önbizalmam.Már csak ezért megéri.Mert nem először fut át bennem,hogy talán én is jelentkezhettem volna..Mert én is szép vagyok.Állítólag ébredés után (mosdás előtt,vlki így fogalmazott)a legszebb.Néztek már modelnek,csak a baj az,hogy a festéket nem szeretem..nem ám.És mindenki szép.Pontosabban mindenkiből ki lehet hozni a szépséget.Szerintem nevetséges,gyerekes és felelőtlenség ezen képek alapján eldönteni,hogy kinek ki a legszebb.Miért nem lehet minden lányról egy egyforma minőségű,ugyanolyan kategóriás képet publikálni??Ilyen feltételek mellett nem tudom miért rendeznek egyáltalán közönségszavazást..

58. katika98
2006 november 18 22:07 Replikázok

GÁSPÁR SAROLTA LILLA legtermeszetesebb

57. naigen
2006 november 14 14:03 Replikázok

Egyertelmu, hogy Fazekas Adrienn, Borbely Beata Kinga es Vladarean Vanesa jonnek szoba, ha itt mar arrol van szo, hogy ki a legszebb ...
Ez egy viszonylag objektiv velemeny, nem ismerem egyik lanyt sem.
Kopacz Borokarol annyit, hogy teljesen atlagos, nehez megjegyezni az arcat.

56. Maksi&Simon
2006 november 15 16:22 Replikázok

Agica te vagy a legszebb nemcsak udvarhelyen hanem egesz....csak igy tovabb!!!pussza

55. kopacz boroka
2006 november 9 19:14 Replikázok

a legszebb

54. xaby
2006 november 12 23:03 Replikázok

... szerintem Ő legyen a valasztott >>> 9.JAKÓCS ÁGNES.
Biztos vagyok benne, hogy Ágnesnek nem ez a legjobban sikerült fotója (ez sem rossz) de aki látta már Őt élőben az tutui, hogy egyet ért velem. ;)

53. Axo
2006 november 10 19:24 Replikázok

Hát most sem bánom, hogy neveztem be. Talán ha nem kéne fürdőruhába sétálni idegenek előtt, talán.......
Orsi, Boróka sok sikert, gyönyörűek vagytok, de tényleg.

52. Eles Vlad
2006 november 11 06:18 Replikázok

Enszerintem Ildiko a legszebb !! Nezzetek a kepekre es akor eszre veszitek hogy o a legszebb! Hajra ILDI ! Szentgyorgy baratok veled vanak!!!

51. kicsike
2006 november 10 13:35 Replikázok

HAJRA 11-es!!HAJRA KINGA!!DRUKKOLUNK!!!!!!!SZEP VAGY!!!!

50. a szomszedbol
2006 november 10 00:56 Replikázok

Boro, en nagyon de nagyon drukkolok neked, megerdemelned, hogy nyerjel! Adjal szombaton mindent bele!!!!!!!

49. Radar
2006 november 9 23:52 Replikázok

sehi-nek vallaszolva, en is :P !!! Mijet is szoritod???

48. Dublesiu Timea
2006 november 9 19:11 Replikázok

nagyon szep.ugyes.okos

47. Jucus
2006 november 9 13:04 Replikázok

Aki részt vett egy ilyen versenyen, -és dobogós is lett-tudja,hogy ez a verseny nem csak a szépségröl szoll...haj rá Jakócs Ágica

46. Szuzy
2006 november 9 10:53 Replikázok

én csak annyit szeretnék hozzá szólni, hogy a Krónika rendezhetne több versenyt is évente, nem csak ezt az egyet.
Lehetne például Tavasz szépe, vagy valami hasonló.
Össze kellene gyüjteni a sok szép erdélyi lányt és foglalkoztatni is, munkát keresni nekik.
Sok sikert lányok!

45. Radar
2006 november 9 00:23 Replikázok

Kitunoek ezek a lanyok,csak az a kar, hogy nem lathatjuk oket reggel mosdas elott... Akkor latszik meg az igazi szepseg

44. Titi
2006 november 8 23:33 Replikázok

Szeritem képekre egy muzeumban lehet
szavazni.Élőben egészen mások a lányok,amit
a zsüri tagok észrefognak venni.A méretek azt bizonyitják,hogy a 8-as,15-ős számu versenyzők a TOP MODELEK.Sok sikert lányok.

43. Imoci
2006 november 8 21:19 Replikázok

Ildi a legszebb szerintem.

42. Ferry
2006 november 8 09:44 Replikázok

Az igaz,hogy majdnem mind a 15 lány szép,de azert mégis az én szememben a legszebb: BARTUS REKA.(3)
Hajrá Réka,mert:szép vagy,ügyes vagy,okos vagy!!!!!!!!

41. noemi_Eri
2006 november 8 08:28 Replikázok

Kedvenceim Barta Katalin, Fazakas Adrienn, Jakócs Ágnes És Vladarean Vanesa. Hajrá szépek!

40. Jucus
2006 november 8 00:15 Replikázok

Haj rá JAKÓCS ÁGNES nekünk TE vagy a legszebb
szurkolunk neked Szombathelyről is

39. Boloni Balint
2006 november 7 20:33 Replikázok

a kakukk.ro szerkesztoje vagyok...ezennel ajanlok enis egy linket a figyelmetekbe, ami ugyancsak ide kapcsolodik ;)
http://www.kakukk.ro/content/view/2247/29/

38. egyasokkozul
2006 november 7 20:21 Replikázok

kedves "mindenki", van itt(nem egy) olyan lany akinek sajnos a kepet tudta nelkul tettek ki... olyan kepet valasztottak, amely a leheto legsikertelenebb, amely meg az otthoni adatbazisbol is kivan reeeeg torolve, hogy nehogy barki meglassa:)) namost kepzeljetek el azt, aki igy jart, milyen onbizalommal megy a nagyversenyre, hisz ez az internetes szavazas mint "elodonto" kialakit mar egy altalnos kepet, eldonti az eselyesek hierarchiajat...
most hogy elkepzelted :P annal tobbet persze ugysem mondhatsz hogy :hat .. ize..szar annak aki igy jart , vagy pech, es igazad van mert ez a sors ironiaja, de azert kerlek ne haborogj a "csunya lanyokert" amig nem lattad oket eloben
see you there!!!!!taj taj

37. Incze Andras
2006 november 7 13:50 Replikázok

Sziasztok. En is fotos vagyok es az a velemenyem, hogy Fazekas Adrienn es Fejer Zsuzsa egy-egy csiszolatlan gyemant. Jakocs Agnes inkabb szep mint bombasztikus de nem szabad mellozni az o nevet sem. Es vegul Vanessa...nekem szemelyes kedvencem. Igazatok van, hogy nem tunning maca, de en szemely szerint latok benne fantaziat. Amugy ajanlom figyelmetekbe az alabbi linket (ide kapcsolodik) : http://www.fokusz.ro/index.php?menu=1&hirid=3495

36. ilyen anyucit akarok en is!!
2006 november 7 10:35 Replikázok

"akkor járjon a pofátok ,ha..."
Édi vagy anyuci!! Büszke lehet rád a lányod. És te is rá. Hozzászólásod csak emeli a rendezvény színvonalát. Közvetve.

35. en@87
2006 november 7 09:29 Replikázok

erted elek es halok.hajra 10 es.

34. csi
2006 november 6 21:52 Replikázok

a 12 szam amire szivesen szavazok, hajjra Orsi!

33. csilla
2006 november 6 21:42 Replikázok

orsi te leszel a nyertes, csak igy tovabb! szoritunk neked Madridbol!

32. Imola
2006 november 6 21:06 Replikázok

Vigyazat!A kepek nem mindig tukrozik a realitast,van aki sokkal szebb eloben,megvan az a bizonyos kisugarzasa.Kepek es kepek kozott is kulonbseg van ,nezzetek meg ugyanezeket a lanyokat a www.mures.ro oldalon,ott is lehet szavazni.Szerintem az osszes lany gyonyoru,hiszen ezert valasztottak ki oket a sok kozul es mindegyik megerdemelne az elso helyet.A kritizaloknak pedig uzenem : akkor jarjon a pofatok ,ha vegigcsinaljatok mindazt amit ezek a lanyok ,kemeny edzes es rengeteg stressz utan mosolyogva vegigsetalni a kifuton nehany ezer ember elott ! Hajra lanyok !
Egy anyuka ,akinek a lanya is versenyzo.

31. Bobo
2006 november 6 20:19 Replikázok

Én Jakócs Ágira szavazok. Hogy miért? mert Gyönyörű! És mert ismerem! értelmes okos NŐNEK tartom szoval 10-böl 11 pontot érdemel.

Akkor kire kell szavzni? 9 :-)

30. Mesi
2006 november 6 19:34 Replikázok

Szerintem nagyon sok szép lány van,de ezt nem tudnám az egészrúl elmondani.De nekem a legjobban a 9-es számú Jakócs Ágnes tetszik.
Hajrá Ági.

29. zolti & arpi
2006 november 6 18:02 Replikázok

sziasztok! szerintunk a 9-es es az 5-os szamu csajok az eselyesek
Sunny!!! ugye nem baj, hogy a 8-ast a legkevesbe szepnek latjuk!

28. Akki
2006 november 6 17:34 Replikázok

Hm...látom, hogy Fehér Zsuzsa van első helyen, ami mondjuk nem garantálja a verseny megnyerését. De talán lenne is valami a csajból, ha kibújtatnánk a fekete gönceiből. Tipikus megnőiesített rokkerlány. Vanessa viszont nem rossz, Jakócs Ágnes mondjuk a legjobb!

27. pz
2006 november 6 17:13 Replikázok

Reszben osztom a velemenyet azoknak akik Vanessat talaljak messze a legszebbnek, ergo a legeselyesebbnek. Abban igazuk van, hogy Vanessa - e foto alapjan , es foleg a tobbiekkel ellentetben - az aki leginkabb hordozza a beallitasoktol, sminkektol, es egyebb "fica"-ktol mentes, termeszetes, lezser, fiatalos szepseget. De az O szepsegenek nincs mit keresnie itt.
A szepsegversenyeken soha nem a belso szepseget ertekelik. Az nem reklamfelulet-hordozo. Ha tenyleg olyan a kiscsaj, amilyennek elkepzelem a fotoja alapjan, csodalkozom miert is szavazott be egy ilyen vetelkedore. 16evesen mar rajohetne barki, hogy szep uj vilagunk ertekrendje nem a termeszeteset, hanem a minel mesterkeltebb, parasztvakitobbbat reszesiti elonyben.
Esetunkben a tuning-csajokat. Sajnos.

26. bad_rud
2006 november 6 16:51 Replikázok

en harom dijat osztanak szet az egesz kronikan. elso dijjj KOPACZ BOROKA, II KOPACZ BOROKA, III KOPACZ BOROKA. !!!!miert??? nezd meg a kepet es majd rajossz. hajra. veled vagyok. puszi

25. reka
2006 november 6 11:33 Replikázok

szakacs orsi, te vagy a csucs...meg Londonbol is neked szurkolunk...meg tudod csinalni...puszi

24. Sunny
2006 november 6 02:05 Replikázok

Ti oszinten, nem lattok?A kepeket nezve, magasan a legjobb a 8as kepen lathato lany.

23. KUKI
2006 november 5 21:29 Replikázok

A szavazatom a BIANCANAK megy,aki nem nyilatkozott,hogy kb.3-éve a Costin Mărculescu által szervezett versenyen három
megyéből az első dijazott volt.
Sok sikert.

22. Csak egy meglátás
2006 november 5 17:01 Replikázok

Vajon az erdélyi ember az illúziók kereszttüzében él vagy csak egyszerűen nem képes belátni, hogy a szépség a természetességben és egyszerűségben leledzik? Mért van az, hogy itt van a csodálatos Vanessa, akinek nincs agyonmaszkírozva a fotója, a lány is szép és a maga egyszerűségében csodásan kitűnik a sminkes csapatból...és félelmetesen kevés szavazatot kapott...a szépség itt kezdődik, nem a rúzsnál és szemfestésnél...

21. kefiret
2006 november 5 10:20 Replikázok

szerintem a 9es kép kimondottan rossz.

20. Ba Le
2006 november 4 21:59 Replikázok

beci kosz a gratulaciot a kepert ,szerintem a 9. eselyes ,de majd meglatjuk mit hoz a jovo.en neki szoritok!

19. Robert
2006 november 4 17:07 Replikázok

Szioka!
Nem mondom hogy nem szépek a lányok, de én fotósként látom az igazi szépséget. A tavaly megnéztem a versenyt élőben és a leggyönyörübb lányok nem kaptak dijjat.Igaz ők ebben az évben nem is jelentkeztek, sajnos, beszélek itt a Kingáról meg a Beáról meg a Borókáról. Ők érdemelték volna a dijjakat!!!
Most csak Vanesara voksolok.

18. Farkas Imola
2006 november 4 16:52 Replikázok

Ildie a szavazatom.

17. felphar
2006 november 3 17:24 Replikázok

Dear szervezok ha mar sz. verseny akko mert nem hoztak ossze vmi shooting felet es felpakolni mindegyik leankarol jopar kepet es esetleg vmi mp3 interju feleket h az egesznek legyen vmi formaja/feelingje. V lehet h tsak eén vagyok az akinek sose jo/eleg az ami/ahogy leledzik...

16. Andreas
2006 november 3 15:27 Replikázok

Torok Virag - nak nagy eselye van, habar ez meg nem eleg egy szepsegverseny megnyaresehez, sok sikert!

15. anne
2006 november 3 14:54 Replikázok

hajra BOROKA!!!

14. Narciszka alias szerényke a verhetetlen.
2006 november 2 19:17 Replikázok

A legszebb én vagyok.
Ezt ti is tudjátok. Ez tény.
Ezert is nem versenyezgetek itt. Tuti megnyerném. Ez is tény.
Tényleg, mit is akartam írni?
Ja igen: szóval a legszebb mégiscsak én vagyok.
És ha már itt vagyok: csekkoljátok meg a http://sarm.transindex.ro/?cikk=4810 -t oszt nyomjatok még egy voksot. Hogy kire? Hát rám:)
Közs.

13. Zoli
2006 november 2 16:09 Replikázok

Na ne panaszkodjatok, szerintem szépek a lányok, sőt, egyesek sugárzoan szépek:) Különösen Fejér Zsuzsa, valami egészen mágikus jelenség a mezőnyben, vagy legalábbis egy nagyon jól sikerült kép ez. Gáspár Sarolta Lilla, meg Borbély Beáta-Kinga szintén megérdemlik a virtuális elismerést. Meg Kopacz Boróka is. A Femme Fatale különdíj szerintem a Fazakas Adrienné, a "baba-különdíjra" meg Adorjáni Ildikó szolgál rá:) De nem értem, Moldován Kinga Erika mivel érdemelte ki az utolsó helyet...

12. piroska
2006 november 2 11:56 Replikázok

Xaba, nem értek veled egyet! A szépség nagyon relatív, épp ezért nem kéne általánosítani. Ha neked Ágnes teccik, hát szavazz rá, de a többiek attól még pont olyan szépek...

11. xaba
2006 november 2 10:51 Replikázok

Nem hiszem, hogy erdelyben nincsen egyetlen szep lany sem aki jelentkezne erre a versenyre. Szerintem jobban kene reklamozni ezt a versenyt csak, hogy tenyleg szepsegverseny legyen. Egyetlen kivetel talan a 9. szamu versenyzo, JAKÓCS ÁGNES.

10. Farkas Imola
2006 november 1 20:30 Replikázok

Az 1.számu Adorjáni Ildikóra szavazok.

9. Anna
2006 november 1 14:12 Replikázok

Szerintem Vanessa a csucs. O nem dogos macaskodik es nagyon kis trendi.

8. Akki
2006 november 1 11:15 Replikázok

Én nem tudom, hogy lehet az 1. számú versenyzőnek a második legtöbb szavazata. Elképesztő. A lány, legalább 5 évvel fiatalabbat mutat a koránál, ugyanakkor a kép neve lehetne Photoshop. Amúgy Fazekas Adrienn a csúcson!!!

7. Tamás
2006 október 31 22:07 Replikázok

Szerintem 3 esélyese van a szépségversenynek: a 15-ös számú Vladarean Vanesa (elnézést, de nincs román karakterem), a 12-es számmal jelölt Szakács Orsolya, és a 6-os Fejér Zsuzsa. Ez nem azt jelenti, hogy esetlega többi lány "csúnya" lenne, csak én amikor végignéztem a képeket eme három lánynak az arcában, sőt egész mivoltában fedeztem fel azt a különlegességet, ami a többieknél nincs meg.Van valami belső szépségük is, amit a többieknél nem sugallt a lelkem, amikor a szemeim gyönyörködtettem. Hát sok sikert mindekinek, elsősorban nekik, hiszen én nekik szurkolok...

6. felphar
2006 október 31 18:25 Replikázok

H ki a legszebb az one thing es h ki nyer az another. Kep alapjan a 15. tunik a legszebbnek. (a komment img idegesito) M.K.-ha van kezugyben egy digi fenykepezo akkor nem nagy ugy jo kepet kesziteni. Parszazbol csak akad egy hasznalhato. - Esetleg kepzelje el kedves szavazo h mit mondana a valasztottja ha megszolalna v hogy nezne ki sok-sok ev mulva.

5. M.K.
2006 október 31 17:09 Replikázok

történelem: ha valakit érdekel a 2002-es szavazás, megtaláltam a Disputában:
http://www.disputa.ro/cgi-bin/disputa/ultimatebb.cgi?/topic/6/91/3.html
a fotók most mintha sokkal profibbak lennének, nem?

4. Gaspar Sarolta Lilla
2006 október 31 15:56 Replikázok

Gaspar Sarolta vagyok,a miss kronika egyik versenyzoje es szeretnem kerni, ha lehet,hogy atirjak a "11.osztalyos tanulot" 12.esre(mert 12.es vagyok) :) KOSZONOM!

3. Farkas Éva
2006 november 2 19:37 Replikázok

Az 1. számu Adorjáni Ildikóé a szavazatom.

2. sehi
2006 november 9 20:05 Replikázok

Radarnak valaszolva, Bartus Reka reggel, felkeles utan is szep. Rekacska rad szavaztam. Nagyon nagyon szoritom neked ;)

1. Béci
2006 november 4 11:11 Replikázok

Gratulálok a szervezőknek, de megjegyezném, hogy teljes mértékben egyezik a véleményem felphar-al, kell egy shooting, hogy az esélyek (a képek szintjén) hasonlók legyenek. Amúgy gratulálok az 5. és 9.-es kép fotósának.
SZAVAZÓGÉP

Szerintetek mi lesz 2019-ben az év közéleti eseménye?

Egyelőre csak az RMDSZ februári kongresszusa foglalkoztat 14
Az európai parlamenti választások, mert tényleg sok múlik rajta 135
Az év végi államfőválasztás, mert biztos sokan pofára fognak esni 43
Fél évig Románia az EU soros elnöke, így minden, ami ehhez kapcsolódik 9
Március végére volt tervezve a Brexit, nem? 23
Idén is egy váratlan nemzetközi esemény viszi a prímet, például ha megbukik Trump 27
Hagyjatok már ezekkel, inkább mondjatok egy jó sorozatot, hogy túléljem a januárt! 51

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS