• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:35 GMT +2, 2005. április 5.

S. M.
VÁGYFOKOZÓK
Harisnyacsomagolások a lábfetisizmus szemszögéből


A láb kultuszának Európában nincsenek évszázados hagyományai, sokak szerint üldöznivaló perverzió. De mi a helyzet a harisnyacsomagolások csak erre a testrészre koncentráló fotóival?


HIRDETÉSA lábfetisisztát a láb és a lábujjak látványa, tapintása, illata, a lábfejek nyalogatása, csókolgatása izgatja fel, vagy az, ha mindezeket egy másik ember műveli az ő lábával. Sokan a meztelen lábat kedvelik, mások viszont szeretik különböző cipőkbe, zoknikba vagy harisnyákba öltöztetni imádatuk tárgyát.

Fetisiszta szemszögből nézve legalább három rajongási célpont azonosítható. Elsőként a lábak önmagukban, aztán a formát jól kiemelő cipők és az egyszerre sokat mutató, mégis sokat takaró harisnyák.

A harisnya kiemelt szerepet kap a lábfetisiszta fantáziájában, ez a ruhadarab az, amely úgy viselkedik, mintha ott sem lenne, mégis jól érzékelhetően elválasztja egymástól a partnereket. Ez lehet csupán egy kellemesen izgató, de mellékes elem, vagy esetleg nélküle elképzelhetetlen az örömszerzés.

A fenti szempontok tekintetében a harisnyacsomagolások a lábfetisizmus egész tárházat felvonultatják – noha az internetes pornó korszakában furcsán hathat, ha valaki harisnyákat vásárol halomra, kirakatokat bámul, és titokban az áruházakban néha megsimogat egy-egy harisnyába bújtatott műlábat.


Nem sok helyet hagy a fantáziának: a hölgy egy hibás instrukció vagy a céges igénytelenség következtében unott arccal végzi az egyébként erotikusnak szánt lábsimogatást. A fekete összeállításban és a vérvörös hajban ugyan felfedezni véljük a dominát, de a négyszögletes cipősarok kiábrándítóan hat a bennünk ébredező fetisisztának.


A következő sorozat egyre többet mutat meg a harisnyás lábak kedvelőinek. Elsőként még fekete kombiné keretezi a vonzó formákat, a felsőtest épp hogy átsejlik, hogy ne zavarja csodálatunk tárgyát.


A sorozat második darabján a kombinét melltartóra csökkentették, és új dimenziókat nyitva meg lábfetisiszták előtt. A fénylő szövésű harisnyanadrág pedig tovább borzolja érzékeinket.


A nyári változaton már nincs titok: a modell egyértelműen csak a kultikus ruhadarabot viseli, ráadásul némi absztrakció folytán a felsőtest is eltűnt. A láb végre önmagában létező, a testtől élesen elhatárolható fétis objektummá vált.


Ennél a modellnél dől meg a harisnya-fétis alaptétele, miszerint “olyan, mintha ott sem lenne”, az 50 den vastagság megzavarja tapintásérzékelőinket, késleltetve a kívánt hatást.


Íme a fekete boszorkány ellentétes párja, a jótündér. A pasztell árnyalatok és a rózsaszín kiegészítők megszelídítik a fetisiszta hatást, áthelyezve azt a lányszobák pihe-puha világába.


És aki a minőség mellett a mennyiséget is kedveli, annak egy egész fekete harisnyába bújtatott lábcsapat áll a rendelkezésére.


Ezt a harisnyát is elfelejthetjük: stressz-mentes, nyugodt életet kínál, amikor mi pont az ellenkezőjére vágyunk.


A vérpezsdítő vörös és fekete összeállítás láttán a cipőben bújtatott lábfejek hívei sem kell nélkülözniük a vágyfokozó kombinációt.


És végül íme egy modell, amely alkalmazkodik a modern kor kihívásaihoz, és a nőt mobilon értekező, a saját lábától is független, elfoglalt üzletasszonyként ábrázolja. Az ilyen nőnek úgyis csak a lábai előtt heverhetünk – ha megengedi.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerintetek mi lesz 2019-ben az év közéleti eseménye?

Egyelőre csak az RMDSZ februári kongresszusa foglalkoztat 14
Az európai parlamenti választások, mert tényleg sok múlik rajta 135
Az év végi államfőválasztás, mert biztos sokan pofára fognak esni 43
Fél évig Románia az EU soros elnöke, így minden, ami ehhez kapcsolódik 9
Március végére volt tervezve a Brexit, nem? 23
Idén is egy váratlan nemzetközi esemény viszi a prímet, például ha megbukik Trump 27
Hagyjatok már ezekkel, inkább mondjatok egy jó sorozatot, hogy túléljem a januárt! 51

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS