Nagy Lehel
SWEET HOME
Mi van a román pornó hátterében?


Egyes romániai pornó-oldalak csakis a hazaira szakosodnak. A fotókat beküldőknek valamilyen, csak Romániára jellemző sajátossággal bizonyítaniuk kell a fórumozók előtt az „autenticitást”. Lássuk csak:


HIRDETÉS

Kis ikon a falon, mellette tüskével futtatott kereszt. A szobában két kibelezett számítógép, egy Corel-kit meg egy karácsonyi hangulatot árasztó növény. A tükör előtt női ápolószerek meg egy erősítő.Az olcsó, valószínűleg méteráruból készült ágynemű tűnik fel, ha letakarjuk a modellt. A fotó jobb oldalát alaposabban szemügyre véve arra is rájöhetünk, hogy az ágyban nem csak egy, hanem körülbelül három ágynemű keveredik diszkréten.

Nem tudtuk eldönteni, hogy milyen ajtónak támaszkodik a leán: az biztos, hogy nincsen kilincse, meg van egy rigli rajta... vajon tényleg egy budiajtó lenne?


Gondosan felújított lakásban készült a fotó, és nem vagyunk biztosak benne, hogy a tapéta igazán passzol-e az ágyneműhöz. Mindenesetre nem elegáns a frissen vett éjjelilámpát a suvickolt parkettre tenni, és különösen zavaró, hogy még a drót is kilóg.
Garantáltan hazai panel-fürdőszoba ez: a csempe töredezett, ráadásul kétszínű. Lakás-felújításkor elfogyhatott a fehér, de mivel a boltban épp nem volt csak világoskék, azzal fejezték be a munkát.2-3 csillagos hotelszoba, amilyet mindenki látott már. Észrevehető, hogy a hamuzót nem, és csak az egyik ágyat használták, de a férfi olcsó sport-cipőjét is meg lehet tekinteni.

A hölgyet az ajtó mögött levő könyvespolc elé állították: nem tudni, mi késztethette az amatőr fotóst eme bizarr helyszín kiválasztására. Mint tudjuk, a könyvespolcos fotók értelmiségi kiváltságnak számítanak, ahhoz kopasz fej és elgondolkodó arckifejezés illendő. A polcon egyébként mérnöki szakkönyvek állnak és egy adventi koszorú fokozza a feszültséget.


Gyengébbek kedvéért: a kitakart csaj a csilláron lóg. Feltűnő a nejlon-szőnyeg: csak nem a vadiúj mokettet akarták óvni a leány tűsarkú csizmáitól? A sarokban levő tévében meztelen női test látható éppen – nem látszik, tudjuk. Higgyétek el nekünk!


Pandamacis ágynemű és a hancúrozástól kibukkant paplan. A háttérben a vekker fél tizenegyet mutat.
Egyik kedvenc felvételünk. Soroljuk fel, mi minden látható a képen: termopán ablak golyós függönnyel, egy lepedő nélküli, hatalmas ágy (valószínűleg 2 méter széles). Az ágynemű itt is háromféle: kétszer kék huzat, végül egy leopárd-mintás takaró. A PAL-lemezből készült polcon van ikon (valószínűleg csak képeslap), családi fotó, maci, Perla ásványvíz és füzetek.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Gondolsz a környezetre karácsonykor is?

Folyamatosan szem előtt tartom ezt a szempontot is 84
Próbálok inkább saját készítésű ajándékkal kedveskedni 6
Ilyenkor inkább az a szempont, hogy örüljön neki a megajándékozott 18
A műanyagot mindenestere száműzöm 13
Amúgy is tárgyak helyett inkább élményeket kellene adnunk! 48
Szerintem túl van reagálva a környezetvédelem kérdése 52
Még nem gondolkodtam el ezen 12

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS