Warning: file(https://sarm.transindex.ro/index.php?fred_magic_template_executor=1&magic_exec_template=new_belso_fejlec_sarm&fred_script_self=%2Findex.php&pagetitle=Transindex+--+S%E1rm+--+SWEET+HOME+--+Mi+van+a+rom%E1n+porn%F3+h%E1tter%E9ben%3F&nyomtat=1&furl=https%3A%2F%2Fsarm.transindex.ro%2F%3Fcikk%3D2985%7C%7Chttps%3A%2F%2Fwww.transindex.ro%2Fimages%2F__leo%2Fcikkek%2Fcikkek_11290.jpg&publikalas_datuma=2005-02-07+17%3A28%3A44&kiszoveg=Egyes+rom%E1niai+porn%F3-oldalak+csakis+a+hazaira+szakosodnak.+A+fot%F3kat+bek%FCld%F5knek+valamilyen%2C+csak+Rom%E1ni%E1ra+jellemz%F5+saj%E1toss%E1ggal+bizony%EDtaniuk+kell+a+f%F3rumoz%F3k+el%F5tt+az+%26%238222%3Bautenticit%E1st%26%238221%3B.+L%E1ssuk+csak%3A&passedparamlist=pagetitle%7Cnyomtat%7Cfurl%7Cpublikalas_datuma%7Ckiszoveg%7C): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: implode(): Invalid arguments passed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 32

Nagy Lehel
SWEET HOME
Mi van a román pornó hátterében?


Egyes romániai pornó-oldalak csakis a hazaira szakosodnak. A fotókat beküldőknek valamilyen, csak Romániára jellemző sajátossággal bizonyítaniuk kell a fórumozók előtt az „autenticitást”. Lássuk csak:


HIRDETÉS

Kis ikon a falon, mellette tüskével futtatott kereszt. A szobában két kibelezett számítógép, egy Corel-kit meg egy karácsonyi hangulatot árasztó növény. A tükör előtt női ápolószerek meg egy erősítő.Az olcsó, valószínűleg méteráruból készült ágynemű tűnik fel, ha letakarjuk a modellt. A fotó jobb oldalát alaposabban szemügyre véve arra is rájöhetünk, hogy az ágyban nem csak egy, hanem körülbelül három ágynemű keveredik diszkréten.

Nem tudtuk eldönteni, hogy milyen ajtónak támaszkodik a leán: az biztos, hogy nincsen kilincse, meg van egy rigli rajta... vajon tényleg egy budiajtó lenne?


Gondosan felújított lakásban készült a fotó, és nem vagyunk biztosak benne, hogy a tapéta igazán passzol-e az ágyneműhöz. Mindenesetre nem elegáns a frissen vett éjjelilámpát a suvickolt parkettre tenni, és különösen zavaró, hogy még a drót is kilóg.
Garantáltan hazai panel-fürdőszoba ez: a csempe töredezett, ráadásul kétszínű. Lakás-felújításkor elfogyhatott a fehér, de mivel a boltban épp nem volt csak világoskék, azzal fejezték be a munkát.2-3 csillagos hotelszoba, amilyet mindenki látott már. Észrevehető, hogy a hamuzót nem, és csak az egyik ágyat használták, de a férfi olcsó sport-cipőjét is meg lehet tekinteni.

A hölgyet az ajtó mögött levő könyvespolc elé állították: nem tudni, mi késztethette az amatőr fotóst eme bizarr helyszín kiválasztására. Mint tudjuk, a könyvespolcos fotók értelmiségi kiváltságnak számítanak, ahhoz kopasz fej és elgondolkodó arckifejezés illendő. A polcon egyébként mérnöki szakkönyvek állnak és egy adventi koszorú fokozza a feszültséget.


Gyengébbek kedvéért: a kitakart csaj a csilláron lóg. Feltűnő a nejlon-szőnyeg: csak nem a vadiúj mokettet akarták óvni a leány tűsarkú csizmáitól? A sarokban levő tévében meztelen női test látható éppen – nem látszik, tudjuk. Higgyétek el nekünk!


Pandamacis ágynemű és a hancúrozástól kibukkant paplan. A háttérben a vekker fél tizenegyet mutat.
Egyik kedvenc felvételünk. Soroljuk fel, mi minden látható a képen: termopán ablak golyós függönnyel, egy lepedő nélküli, hatalmas ágy (valószínűleg 2 méter széles). Az ágynemű itt is háromféle: kétszer kék huzat, végül egy leopárd-mintás takaró. A PAL-lemezből készült polcon van ikon (valószínűleg csak képeslap), családi fotó, maci, Perla ásványvíz és füzetek.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 227
A teljes felszabadultság 538
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 156
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 39
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS