• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:05 GMT +2, 2005. február 7.

Nagy Lehel
SWEET HOME
Mi van a román pornó hátterében?


Egyes romániai pornó-oldalak csakis a hazaira szakosodnak. A fotókat beküldőknek valamilyen, csak Romániára jellemző sajátossággal bizonyítaniuk kell a fórumozók előtt az „autenticitást”. Lássuk csak:


HIRDETÉS

Kis ikon a falon, mellette tüskével futtatott kereszt. A szobában két kibelezett számítógép, egy Corel-kit meg egy karácsonyi hangulatot árasztó növény. A tükör előtt női ápolószerek meg egy erősítő.Az olcsó, valószínűleg méteráruból készült ágynemű tűnik fel, ha letakarjuk a modellt. A fotó jobb oldalát alaposabban szemügyre véve arra is rájöhetünk, hogy az ágyban nem csak egy, hanem körülbelül három ágynemű keveredik diszkréten.

Nem tudtuk eldönteni, hogy milyen ajtónak támaszkodik a leán: az biztos, hogy nincsen kilincse, meg van egy rigli rajta... vajon tényleg egy budiajtó lenne?


Gondosan felújított lakásban készült a fotó, és nem vagyunk biztosak benne, hogy a tapéta igazán passzol-e az ágyneműhöz. Mindenesetre nem elegáns a frissen vett éjjelilámpát a suvickolt parkettre tenni, és különösen zavaró, hogy még a drót is kilóg.
Garantáltan hazai panel-fürdőszoba ez: a csempe töredezett, ráadásul kétszínű. Lakás-felújításkor elfogyhatott a fehér, de mivel a boltban épp nem volt csak világoskék, azzal fejezték be a munkát.2-3 csillagos hotelszoba, amilyet mindenki látott már. Észrevehető, hogy a hamuzót nem, és csak az egyik ágyat használták, de a férfi olcsó sport-cipőjét is meg lehet tekinteni.

A hölgyet az ajtó mögött levő könyvespolc elé állították: nem tudni, mi késztethette az amatőr fotóst eme bizarr helyszín kiválasztására. Mint tudjuk, a könyvespolcos fotók értelmiségi kiváltságnak számítanak, ahhoz kopasz fej és elgondolkodó arckifejezés illendő. A polcon egyébként mérnöki szakkönyvek állnak és egy adventi koszorú fokozza a feszültséget.


Gyengébbek kedvéért: a kitakart csaj a csilláron lóg. Feltűnő a nejlon-szőnyeg: csak nem a vadiúj mokettet akarták óvni a leány tűsarkú csizmáitól? A sarokban levő tévében meztelen női test látható éppen – nem látszik, tudjuk. Higgyétek el nekünk!


Pandamacis ágynemű és a hancúrozástól kibukkant paplan. A háttérben a vekker fél tizenegyet mutat.
Egyik kedvenc felvételünk. Soroljuk fel, mi minden látható a képen: termopán ablak golyós függönnyel, egy lepedő nélküli, hatalmas ágy (valószínűleg 2 méter széles). Az ágynemű itt is háromféle: kétszer kék huzat, végül egy leopárd-mintás takaró. A PAL-lemezből készült polcon van ikon (valószínűleg csak képeslap), családi fotó, maci, Perla ásványvíz és füzetek.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerintetek mi lesz 2019-ben az év közéleti eseménye?

Egyelőre csak az RMDSZ februári kongresszusa foglalkoztat 14
Az európai parlamenti választások, mert tényleg sok múlik rajta 135
Az év végi államfőválasztás, mert biztos sokan pofára fognak esni 43
Fél évig Románia az EU soros elnöke, így minden, ami ehhez kapcsolódik 9
Március végére volt tervezve a Brexit, nem? 23
Idén is egy váratlan nemzetközi esemény viszi a prímet, például ha megbukik Trump 27
Hagyjatok már ezekkel, inkább mondjatok egy jó sorozatot, hogy túléljem a januárt! 51

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS